Bosnisch Tolk en Vertaler

 Ik ben Danka Fogl, beëdigd tolk en vertaler. Ik ben al 22+ jaar werkzaam in Nederland. Als ZZP-er of vertaalbureau verzorg ik de tolkdiensten en de vertalingen voor notarissen, overheid, particulieren en bedrijfsleven in voormalig Joegoslavische talen zoals in het Bosnisch. Vanaf 1999 werk ik als zelfstandig tolk en vertaalster. Ik ben native speaker afkomstig uit Sarajevo, Bosnië en Herzegovina.

Als beëdigd vertaalster en -tolk ben ik geregistreerd onder Wbtv-nummer 638

Tolkdiensten 

• Tolken bij Notaris
• persoonlijk en telefonisch tolken
• consecutief als gesprekstolk
• simultaan als gerechtstolk

Vertalingen

• verklaringen
• uittreksels
• beschikkingen
• diploma’s en getuigschriften
• brochures, handleidingen, bijsluiters
• economie en handel
• medische teksten

Tolken en Vertalingen in andere talen:

Servisch
Kroatisch
Montenegrijns

Neem contact op op via 06 120 838 72 of mail naar dankafogl@hotmail.com of klik hier voor een overzicht van al mijn tolk en vertaaldiensten.